Розкрито дизайн і характеристики OnePlus Ace 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OnePlus планує провести презентацію нового смартфона OnePlus Ace 3 тільки 4 січня, але китайський оператор зв’язку China Telecom розкрив характеристики, дизайн і ціни завчасно.

Реклама

Згідно зі списком специфікацій, OnePlus Ace 3 отримає 6,78-дюймовий вигнутий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Новинка буде оснащена чипом Snapdragon 8 Gen 2 з 12 ГБ або 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і накопичувачем стандарту UFS 4.0 об’ємом до 1 ТБ.

На задній панелі OnePlus Ace 3 розташовані три камери: основна на 50 Мп із сенсором Sony IMX890, надширококутна на 8 Мп і макрокамера на 2 Мп. Роздільна здатність селфі-камери – 16 МП.

Серед інших особливостей – акумулятор ємністю 5000 мАг, металевий корпус, слайдер беззвучного режиму на бічній грані і матова скляна панель.

Стартова ціна OnePlus Ace 3 становитиме 3299 юанів (~$460) за версію на 12/256 ГБ, а модель з 16 ГБ/1 ТБ пам’яті обійдеться в 3999 юанів (~$560).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: