В мережі показали модуль камери Samsung Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З наближенням серії Samsung Galaxy S24 інтенсивність витоків зростає. Остання інформація, яку ми отримали, надійшла прямо з заводу.

Реклама

Зображення показує модуль камери Galaxy S24 Ultra, який складається з чотирьох камер. Згідно з попередньою інформацією, комбінована камера – це основний блок на 200 Мп, до якого приєднані два телефото (10 Мп + 50 Мп) і надширококутний фотоапарат. Витоки поки що свідчать про те, що телефон матиме можливість 2-, 3-, 5- та 10-кратного зуму без втрат.

На жаль, на зображенні можна побачити лише короткий опис обладнання, а також номери деталей на додаток до того, що ми вже знаємо.

Апаратне забезпечення – не єдине, що вражає. У звіті, опублікованому кілька днів тому, йдеться про можливості штучного інтелекту в телефоні, які повинні значно покращити можливості камери S24 Ultra, особливо в умовах низької освітленості.

Загалом, топовий смартфон Samsung 2024 року має всі шанси стати величезною фотографічною електростанцією і може стати найбільш значущим оновленням у цьому відношенні за останній час.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: