Moto G34: що варто знати про новий бюджетний смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Motorola офіційно представила свій новий бюджетний смартфон, Moto G34, який вже доступний на китайському ринку. В першу чергу пристрій вирізняється доступною ціною, та це не єдиний його плюс.

Реклама

Moto G34 має 6,5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Смартфон оснащений чіпом Snapdragon 695 від Qualcomm, а його основна камера має роздільність 50 Мп, доповнена 2-мегапіксельним макрооб’єктивом.

Однією з ключових особливостей є акумулятор на 5000 мАг зі швидкою зарядкою на 18 Вт. Moto G34 працює на операційній системі Android 14 з оболонкою Moto MYUI 6.0, що додає користувацькі функції та поліпшену продуктивність.

На задній панелі розташована 50-мегапіксельна основна камера з додатковим макрооб’єктивом, а фронтальна камера має роздільність 16 Мп. Пропонується лише один варіант пам’яті: 8 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої, також є слот для карт пам’яті microSD для розширення обсягу сховища.

Moto G34 вже доступний у Китаї в чорному та синьому кольорах за ціною 999 юанів (140 доларів США). Планується, що продажі почнуться 28 грудня. Зауважимо, що поки що цей смартфон ексклюзивно представлений на китайському ринку, але його глобальний реліз очікується протягом першого кварталу 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: