Китайські ЗМІ назвали ціну флагманського смартфона Xiaomi Mi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готується до запуску свого нового флагманського смартфона – Mi 7.

Ціна на флагманський смартфон Xiaomi Mi 7 починається від 440 доларів. У таку суму обійдеться варіант з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої.

Версія з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої пам’яті буде коштувати 3299 юанів, тобто 520 доларів. Такі дані, судячи з скріншоту, з’явилися на деякий час на сайті Xiaomi Mall. Однак зараз ця інформація недоступна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Китайські ЗМІ назвали ціну флагманського смартфона Xiaomi Mi 7 - фото 245375

Китайські ЗМІ назвали ціну флагманського смартфона Xiaomi Mi 7

Зображення підтверджує, що екран пристрою отримає виріз у верхній частині, як у iPhone X. Імовірно, звичайний Mi 7 отримає екран OLED діагоналлю 5,6 дюйма, а збільшена версія Mi 7 Plus екран того ж типу діагоналлю 6,1 дюйма. Очікується, що у вирізі на дисплеї з’явиться інфрачервона камера, яка передбачає, що пристрій буде підтримувати технологію розпізнавання облич.

Смартфон буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 845. Очікується, що на телефоні буде встановлена ​​16-мегапіксельна основна камера з двома модулями. Камери Xiaomi Mi 7 будуть розміщені так само, як на Xiaomi Mi MIX 2S – вертикально у верхньому лівому кутку, зі спалахом між двома об’єктивами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.