Samsung Galaxy S24 Ultra буде помітно міцнішим за попередника

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилися нові подробиці про наступний флагманський смартфон Samsung. Зокрема, інсайдери розкрили деякі ключові технічні характеристики та інформацію про матеріали.

Реклама

Згідно з новою інформацією, Samsung Galaxy S24 Ultra забезпечать найновішим склом від компанії Corning — Gorilla Glass Armor. Як і повідомлялося раніше, бічна рама буде виконана з титану.

Вказується, що максимальна яскравість екрана складе 2600 ніт, а сам смартфон поставлятиметься з процесором Snapdragon 8 Gen 3 у більшості регіонів світу, а не тільки в США, Канаді та низці азіатських країн, як це було раніше. Крім того, порівняно з попередником охолодження покращиться в 1,9 раза, оперативна пам’ять буде стандарту LPDDR5X, а акумулятор — на 5000 мАг.

Передбачуваний дизайн та кольори Galaxy S24 Ultra

По камерах вкотре спірні дані. Цього разу повідомляється, що Samsungоновить телемодуль із 10-кратним наближенням, оснастивши його сенсором із роздільною здатністю 50 Мп. Основна камера буде на 200 Мп, телекамера з 3-кратним зумом — на 10 Мп, ультраширококутна — на 12 Мп, а фронтальна — на 12 Мп.

Раніше з’явилася інформація, що нові флагмани Samsung коштуватимуть стільки ж, скільки попередні моделі. Презентація очікується наприкінці січня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ