Тестова версія Nothing Phone (2a) витекла на фото із заявленими характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити чуткам, Nothing Phone (2a) стане наступним пристроєм від компанії, і, згідно з останнім офіційним тизером, його презентація вже зовсім близько. Однак поки ми мало що знаємо про цей пристрій та його дизайн. Згідно з останнім витоком, телефон використовуватиме чіпсет MediaTek Dimensity 7200, а його задня частина матиме абсолютно новий дизайн, відмінний від інших моделей Nothing, з трьома гліфами.

Тепер у нас є свіжий витік, який насправді показує пристрій наживо на кількох фото. Ми маємо справу з виробничою партією для валідації виробництва (PVT), яка призначена для перевірки та підтвердження того, що процеси виробництва працюють правильно і що пристрої відповідають вимогам специфікацій та стандартам якості. Такі ранні зразки зазвичай поміщають великі зовнішні кейси, які призначені для приховування їх дизайну, і саме така ситуація тут.

Тим не менш, ми чітко бачимо горизонтальне розташування камер на задній панелі, як у жодному іншому телефоні Nothing. Якщо вірити решті інформації від джерела, то у Nothing Phone (2a) буде 6,7-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, згаданий чіпсет Dimensity 7200, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті (можливі інші варіанти обсягу пам’яті). Також виглядає, що буде дві 50-мегапіксельних задні камери, як і на Nothing Phone 2, а також 16-мегапіксельна фронтальна камера. Телефон, схоже, поставлятиметься з Nothing OS 2.5 і Android 14. Але на все це треба дивитися з долею скептицизму, оскільки екран “About” на телефоні також вказує на ємність батареї 1 000 мАг, що очевидно неправильно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В будь-якому разі, джерело також стверджує, що презентація Nothing Phone (2a) очікується на MWC (лютий 2024 року) за орієнтованою роздрібною ціною близько $400.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.