iPhone 17 Pro Max може отримати 48-мегапіксельний “телевік”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон iPhone 15 Pro Max першим серед апаратів Apple отримав “телевік” з тетрапризмою – аналог перископних модулів у інших смартфонів. У лінійці iPhone 16 такий уже буде в обох моделей Pro. А в лінійці iPhone 17 найстарша модель знову виділиться завдяки новому датчику для такої камери.

Зараз у iPhone 15 Pro Max “телевік” спирається на 12-мегапіксельний датчик, і при цьому результати виходять дуже гідні. Наступного року, як очікується, ця камера не зміниться, а ось iPhone 17 Pro Max отримає “телевік” вже на основі 48-мегапіксельного датчика. Так стверджують аналітики Haitong International Securities.

Нагадаємо, раніше ми вже чули, що iPhone 16 Pro і 16 Pro Max мають отримати 48-мегапіксельні надширококутні камери. І виходить, що в iPhone 17 Pro Max усі камери основного блоку матимуть роздільну здатність 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому тут варто згадати сьогоднішні дані про те, що в доступному для огляду майбутньому тетрапризменний “телевік” у iPhone нібито буде забезпечувати 10-кратний оптичний зум, що, ймовірно, має на увазі додавання ще однієї камери для зйомки з меншим наближенням. Якщо все це зійдеться у моделі iPhone 17 Pro Max, це буде суттєвим приводом для багатьох покупців вибрати саме цей апарат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.