Смартфони

Названо 4 причини, чому iPhone усе ще кращий за смартфони на Android

Share
Здавалося б, айфони втратили Apple Pay і начебто стали менш зручними. Втім, до кінця 2023 року вони все ще мають кілька вагомих переваг над Android-пристроями. Їх озвучив головний редактор iTechua.

Face ID

Свій топ колега почав із Face ID. Цей метод розблокування залишається найзручнішим та найнадійнішим. За словами Ляміна, є аналоги, але всі вони бажають кращого.

“Я тепер буквально страждаю, коли мені потрібно перелізти на гаджет зі сканером відбитка”.

Якість софту

Георгій зазначив, що якість програмного забезпечення для iOS та Android все ще дуже відрізняється в 2023 році. І ці відмінності не на користь Android. Як приклад він наводить Telegram.

«Той самий Telegram, де я зараз все це опублікував. На iOS у нього дуже зручний інтерфейс та шикарні анімації. Віз на Android начебто передає привіт із 2018 року».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екосистема

За словами головного редактора iGuides.ru, екосистема – все ще одна з найголовніших переваг Apple. До кінця 2023 тільки одиниці серед виробників змогли створити щось схоже, але різниця в плані досвіду користувача все ще колосальна.

“Як же шикарно дружать між собою iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, AirPods та HomePod”!

Оновлення

Георгій Лямін закінчив свій список “Оновленнями”. За його словами, наявність апдейтів — не дуже сильний аргумент, оскільки останні великі версії iOS та Android зосереджені на косметичних змінах і чогось нового революційно нового там дуже мало. Колега зазначив, що перевага Apple у доступності.

Коли виходять нові iOS, iPadOS, macOS та інші, вони доступні відразу на всіх сумісних пристроях по всьому світу з різницею буквально в кілька хвилин. На операційній системі Google я продовжую спостерігати картину з розряду «корейські самсунги вже отримали апдейт, а в’єтнамські все ще ні».

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Все притягнуто за вуха. Це вилизування apple аж виводить. Єдине, що у них дійсно непогано - відеозйомка. І називайте свої статті нормально. Ваш головний редактор - не пуп Землі, що його прямо цитувати треба і викладати це в інтернет

  • 1 Від Face ID виробники Android смартфонів відмовились тому що це не зручно. Пальцем набагато практичніше
    2 Про якість анімації дивно читати від виробника смартфонів, який ледь освоїв 120гц
    3 Екосистема є у Samsung, Huawei і навіть Xiaomi.
    4 Samsung i Pixel мають на 2 роки більше оновлень

    • Что за бред про отказ от Face ID. Все есть и работает

  • Одразу видно, що статтю писав яблучний раб. Назва статті, суцільний брєд.
    ще одна спроба продати огризок)))

  • Более упоротую статью еще найти надо

    Face ID в тяжелых условиях действительно работает лучше, только вот стоит надеть шапку или в темноте он уже не работает, приходится пароль вводить. А коснуться пальцем экрана, которым ты через долю секунды и так касаться собираешься, это да, это прям катастрофа)))

    Про телегу это шиза просто, интерфейс телеги под айос собран ногами носорога. Мало того, что сам по себе айос не на столько гибок, там нет например менюшек с бургером. Так еще и приоритеты функций расставлены дико, чего только стоит кнопка удаления часа рядом с отправкой смс в секретном чате))

    Я так понимаю автор обкурился и тестил телефон из экосистемы самсунга с планшетом экосистемы эппл и удивлялся почему они между собой не работают?))) У каждого бренда своя экосистема, причем у некоторых устройств мягко говоря побольше

    С обновами просто смешно, когда выйдет, тогда выйдет, айос ждет, пока обнова будет дсотупна всем. Другие бренды не ждут, а по мере готовности выпускают, в итоге все равно ты получишь обнову по готовности, какая разница что у вьетнамца где-то в телефоне?))

    • Соглашусь только про софт, он у яблока (не везде) лучше , в плане рисовалок на планшете, работа с доками оптимизация приложух под планшет. Но на андроид я считаю плюсов на порядок больше , многоконность (из-за этого я яблоко никогда не куплю), открытая система , а камеры уже у китайцев круче

  • Єпрлводи аплодую стоячи!!!
    Ніхто навіть не відповів!

  • Народ ще на почтаку статті автор цього недолугого тексу вказує що він взяв цю статтю у бруднодупих у них вирубили apple pay лишився тільки face ID )))) А взагалі то трешак поширювати статті країни суцільного шлаку.

  • Екосистема яблука сильно урізана і незручна, приклад: у мене S21+, у брата iPhone 11, мій смартфон дружить з телевізором (деколи використовую як пульт, коли не можу знайти рідний), а брат мусить шукати грьобаний пульт під диваном, бо в нього екосистема не дозволяє. При всьому цьому екосистема Samsung не на одному бренді зосереджена, якщо це розумний тостер, то я підключусь до нього і буду температуру чи щось інше налаштовувати.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024