Названо 4 причини, чому iPhone усе ще кращий за смартфони на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Здавалося б, айфони втратили Apple Pay і начебто стали менш зручними. Втім, до кінця 2023 року вони все ще мають кілька вагомих переваг над Android-пристроями. Їх озвучив головний редактор iTechua.

Face ID

Свій топ колега почав із Face ID. Цей метод розблокування залишається найзручнішим та найнадійнішим. За словами Ляміна, є аналоги, але всі вони бажають кращого.

“Я тепер буквально страждаю, коли мені потрібно перелізти на гаджет зі сканером відбитка”.

Якість софту

Георгій зазначив, що якість програмного забезпечення для iOS та Android все ще дуже відрізняється в 2023 році. І ці відмінності не на користь Android. Як приклад він наводить Telegram.

«Той самий Telegram, де я зараз все це опублікував. На iOS у нього дуже зручний інтерфейс та шикарні анімації. Віз на Android начебто передає привіт із 2018 року».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екосистема

За словами головного редактора iGuides.ru, екосистема – все ще одна з найголовніших переваг Apple. До кінця 2023 тільки одиниці серед виробників змогли створити щось схоже, але різниця в плані досвіду користувача все ще колосальна.

“Як же шикарно дружать між собою iPhone, Mac, iPad, Apple Watch, AirPods та HomePod”!

Оновлення

Георгій Лямін закінчив свій список “Оновленнями”. За його словами, наявність апдейтів — не дуже сильний аргумент, оскільки останні великі версії iOS та Android зосереджені на косметичних змінах і чогось нового революційно нового там дуже мало. Колега зазначив, що перевага Apple у доступності.

Коли виходять нові iOS, iPadOS, macOS та інші, вони доступні відразу на всіх сумісних пристроях по всьому світу з різницею буквально в кілька хвилин. На операційній системі Google я продовжую спостерігати картину з розряду «корейські самсунги вже отримали апдейт, а в’єтнамські все ще ні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.