Samsung Galaxy S24 перевершить iPhone 15 Pro за графічною потужністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Revegnus поділився новими подробицями про майбутній флагманський процесор Exynos 2400 від Samsung. За його словами, цей чип щонайменше в одній важливій категорії зможе перевершити A17 Pro, встановлений у смартфоні iPhone 15 Pro.

У звіті йдеться про те, що Exynos 2400 буде виготовлено із застосуванням вдосконаленого 4-нанометрового техпроцесу. Для порівняння, чип Apple виконаний за 3-нм нормами. Інсайдер вказує на зменшену товщину чипа від Samsung і поліпшене відведення тепла.

Очікується, що до складу Exynos 2400 увійде графічний процесор, розроблений у співпраці з компанією AMD. За словами Revegnus, у плані графічної продуктивності він перевершуватиме Apple A17 Pro. Щоправда, жодних конкретних результатів тестів або іншої інформації, що підтверджує ці заяви, інсайдер поки не надав.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, у серії Galaxy S24 компанія Samsung знову повернеться до стратегії використання двох різних процесорів: Qualcomm Snapdragon буде доступний у США та Азії, а Exynos – в інших регіонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.