Смартфони

Нові фотографії, показують Samsung Galaxy S24 Ultra поруч із Galaxy S23 Ultra

Share
Час читання: < 1 хв.

У міру наближення до офіційного запуску лінійки Galaxy S24 не дивно, що частота витоків збільшується. В останньому витоку ми бачимо Galaxy S24 Ultra наживо поруч із Galaxy S23 Ultra, і нам розкриваються відмінності в їхньому дизайні.

Як видно на фотографіях, загальний дизайн дуже схожий, і Samsung внесла лише кілька змін. Отвір для нижнього динаміка – одна з найпомітніших змін, а зверху тепер два отвори замість одного.

Samsung також згладила нижню частину S Pen, через що S Pen не повинен вискакувати випадково. Кнопки регулювання гучності виглядають трохи більшими, а рамка Galaxy S24 Ultra трохи меншою, оскільки Samsung зробила дисплей моделі Ultra трохи менш вигнутим.

Говорячи про рамку, в Galaxy S24 Ultra замість алюмінію буде використовуватися титан, що підтверджується численними чутками за останні кілька місяців. На цих фотографіях немає жодних візуальних вказівок на це, і навіть у реальному світі найімовірніше, ви зможете зрозуміти це лише взявши смартфон у руки.

Джерело цих зображень також вказує на такі деталі, як ємність акумулятора і кількість мегапікселів основної камери, які залишаться незмінними порівняно з Galaxy S23 Ultra.

 

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024

    Британець замість iPhone 16 Pro отримав від Apple два блокноти

    У Великобританії чоловік замовив на офіційному сайті компанії Apple новий iPhone 16 Pro, але в…

    30.09.2024

    Microsoft випустила для ознайомлення безкоштовні версії Windows 11

    Компанія Microsoft представила безкоштовні ознайомчі версії Windows 11 перед виходом великого оновлення 24H2. Як правило,…

    30.09.2024

    Новий MacBook Pro на базі M4 отримає вдвічі більше ОЗП

    Авторитетний інсайдер під ніком ShrimpApplePro поділився у сервісі мікроблогів X фотографією упаковки базового 14-дюймового MacBook…

    30.09.2024