OnePlus 12R, схоже, багато запозичить у OnePlus 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про другий смартфон OnePlus 12 ходили вже давно, але на презентації в Китаї 5 грудня було представлено тільки один пристрій. Однак витоки продовжують надходити щодо OnePlus 12R, і він може бути підозріло схожий на телефон, уже представлений на ринку.

Список специфікацій і зображення OnePlus 12 були опубліковані на сайті X (колишній Твіттер) інформатором Абхішеком Ядавом, і, судячи з усього, телефон має багато спільного з OnePlus 11.

Якщо ці характеристики точні – а поки що їх не варто брати до уваги, – OnePlus 12R і 11 матимуть однаковий розмір 6,7-дюймового екрана з частотою 120 Гц, чипсет Snapdragon 8 Gen 2 і дві з трьох задніх камер (50-Мп основний і 32-Мп телескопічний датчики).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак OnePlus 12R матиме кілька невеликих відмінностей від 11-ї моделі: більш ємний акумулятор на 5500 мАг, а ультрашироку задню камеру може бути зменшено з 48 Мп до 8 Мп, оскільки OnePlus прагне заощадити кошти, щоб зберегти конкурентоспроможну ціну нового телефону.

Серед інших функцій, які, за чутками, будуть включені, – NFC, сканер відбитків пальців у дисплеї, 100-ватна зарядка, Android 14 і слайдер сповіщень OnePlus.

СКОРО

Незважаючи на те, що на заході із запуску OnePlus 12R у Китаї не було жодних ознак його брата, OnePlus підтвердила, що глобальний запуск відбудеться на початку 2024 року. Вона також згадала, що OnePlus 12 буде представлений разом з іншими продуктами на цьому міжнародному заході, який цілком може включати телефон 12R.

З чуток, OnePlus 12 і 12R можуть з’явитися на ринку в січні, а 24 січня називається потенційною датою проведення заходу. Android Authority повідомляє, що OnePlus 12R може з’явитися в Китаї раніше, називаючи як потенційну дату запуску 17 грудня. Однак на батьківщині бренду телефон може називатися по-іншому: витоки вказують на OnePlus Ace 3 як назву для Китаю.

Загалом, схоже, чекати залишилося недовго, щоб дізнатися все про OnePlus 12R і про те, наскільки він буде або не буде схожий на OnePlus 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.