Яким буде iPhone SE 4: розкрито нову фішку бюджетного iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple оснастить пристрій точно такою ж батареєю, яка встановлена в базовій моделі лінійки iPhone 14. На це вказують нутрощі частково зібраних прототипів iPhone SE наступного покоління, пише MacRumors.

Реклама

Ємність акумулятора нового гаджета буде більшою, ніж у останнього випущеного “бюджетника” Apple. Час автономної роботи теж має підрости.

  • Ємність батареї iPhone SE 3 – 2018 мАг;
  • Ємність батареї iPhone 14 (A2863) / iPhone SE 4 – 3279 мАг.

Рішення використовувати вже створені та перевірені батареї зрозуміле. Розробка нових компонентів спеціально для iPhone SE 4 спричинить додаткові витрати для Apple і, як наслідок, для покупців. Використання наявних акумуляторів допоможе зберегти відносну доступність пристрою порівняно з іншими моделями iPhone.

Випуск нового дешевого айфона очікується у 2025 році. Телефон зможе похвалитися більш сучасним зовнішнім виглядом і збільшеним розміром дисплея. А ось із кнопкою “Додому” і Touch ID доведеться попрощатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: