7 корисних функцій смартфонів Xiaomi, про які потрібно знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний телефон сьогодні виконує важливе завдання. Він є не просто засобом зв’язку і джерелом інформації, а й інструментом, що допомагає працювати і повноцінно відпочивати. Компанія Xiaomi випускає смартфони, наділені великою кількістю корисних функцій. Але деякі користувачі навіть не підозрюють про них.

1. Мобільні пристрої, створені компанією Xiaomi, наділені потужною оперативною пам’яттю. Завдяки цій опції, можна записувати розмови зі співрозмовником в автоматичному режимі. Особливо актуальна ця функція для людей, які займаються бізнесом і мають у телефонній книзі багато контактів.

2. Поділ дисплея – ще одна корисна функція моделей Xiaomi, яка дає змогу створити з екрана дві повноцінні робочі області. Щоб активувати опцію, користувачеві достатньо зайти в меню і виконати низку дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Останнім часом росіянам досить часто телефонують шахраї, які повідомляють про неприємності, пов’язані з близькими. Крім того, зловмисники всіма можливими способами намагаються з’ясувати особисті дані абонента. Китайські розробники створили функцію, яка унеможливить цю можливість. Скориставшись функцією “Чорний список” користувачі можуть убезпечити себе від будь-яких сторонніх дзвінків.

4. Вбудована система копіювання – ще одна важлива функція гаджетів компанії Xiaomi. Щоб активувати цю опцію, абоненту достатньо скористатися спеціальною програмою, яку можна встановити на своєму телефоні. Власник мобільного пристрою може самостійно вирішити, коли і в якій кількості йому необхідно робити копії.

5. Команда жестами – це одна з найсучасніших функцій, якими наділена продукція Xiaomi. Розробники зробили все, щоб користувач міг користуватися пристроєм, не вдаючись до допомоги екранних кнопок. Під час активації цієї опції екранні кнопки автоматично відключаються, збільшуючи корисну допомогу екрана.

6. Якщо абонент часто надсилає повідомлення, він оцінить функцію – часті фрази. Ця опція дасть змогу швидко знаходити слова та фрази, які частіше за інших використовуються в тексті в пам’яті телефона.

7. Калькулятор можна знайти практично в будь-якому меню сучасного телефону. Але обчислювальний пристрій, яким наділена продукція компанії Xiaomi, може впоратися не тільки з простими, але і з досить складними арифметичними завданнями. Крім того, конвертер валют дає змогу переводити рублі в будь-яку іноземну валюту і бути в курсі будь-яких змін.

Останнім часом продукція китайських розробників користується великою популярністю у покупців. Це можна пояснити демократичною ціною, зручністю і простотою використання, а також наявністю багатьох важливих функцій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.