Топ-5 смартфонів, які вийшли цієї осені

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Стільниковими телефонами з кожним роком користується все більша кількість жителів нашої країни. Враховуючи, що фінансове становище людей різне, популярністю користуються гаджети різної цінової категорії. Розглянемо найбільш популярні моделі, які присутні на ринку України.

Реклама

iPhone 15 Pro

Дана модель відноситься до категорії дорогих (дорожче 150 000.00) це флагман від Apple, має процесор А17 Pro, який забезпечує швидку і безперебійну роботу з будь-якими додатками, а також ігор, призначених для комп’ютера та ігрової консолі.

Його корпус виготовлений з титану, що значно збільшує його міцність, одночасно знижуючи вагу виробу. Таким чином, вага гаджета не перевищує 187 грамів.

За невеликої ємності акумулятора. його зарядки в режимі телефонних дзвінків вистачає до 3 діб, а під час використання ігор – до 24 годин. Можливе використання крім звичайної та бездротової зарядки.

iPhone 15 Pro оснащений системою з трьох камер, яка забезпечує бездоганну якість панорамних знімків.

Xiaomi 13T

Це ігровий смартфон з надяскравим екраном, призначений для повсякденних завдань і активного геймінгу в комп’ютерних іграх. Красивий і зручний у використанні гаджет має такі плюси:

  • дисплей не відблискує на сонці;
  • забезпечує хорошу якість звуку завдяки стереодинамікам;
  • гідні камери;
  • швидка зарядка;
  • вартість починається з 700$.

Мінусів небагато, до них можна віднести:

  • камера для макрозйомки недостатньо хороша;
  • обсяг пам’яті неможливо розширити.

Samsung Galaxy A54 5G

Цей смартфон належить до твердих середнячків, хороша альтернатива флагманам. Його вартість вписується в рамки 20 000 гривень, гарне співвідношення ціни і якості. Ще кілька років він буде актуальним для нових покупців, оскільки виробник зобов’язується ще 4 роки поставляти оновлення ОС.

До плюсів цієї моделі можна віднести яскравий дисплей, при цьому він не стомлює очі і не шкодить зору, оскільки тут застосовується нова технологія, що зводить до мінімуму синє світіння. Крім цього, три модулі основної камери при яскравому денному світлі дають хорошу якість знімків. Даний смартфон має гарний корпус з приємною ергономікою, надійно захищений від води і пилу, користуватися ним можна навіть під проливним дощем, не турбуючись, що він вийде з ладу від попадання води. У нього забезпечується хороший час автономної роботи, а також підтримує Wi-Fi 6 і 5G.

На жаль поставляється він без зарядки, її потрібно буде купити окремо, і це можна віднести до мінусів даної моделі.

Huawei Nova Y91

Цю модель можна віднести до середнього класу, його вартість менше 13 000 гривень. При цьому він має величезний екран і потужні стереодинаміки, а також володіє деякими характеристиками флагманів, наприклад, високою частотою оновлення екрану. Однак його розміри, ускладнюють носіння в кишені, але в дорозі на ньому дуже зручно переглядати кінофільми. У режимі читання смартфон впевнено пропрацює до 38 годин, у режимі відео до 32 годин, а в режимі ігор до 10 годин. Але заряджається він повільно, так для повної зарядки потрібно 1.5 години.

Xiaomi Poco M5

Цей смартфон належить до бюджетних моделей, його вартість не перевищує 8 тисяч гривень. Він має скромні характеристики, але їх вистачає для дзвінків, листування в чатах, зйомки фото. На ньому можна також грати в ігри c FULL HD.

На ньому зручно переглядати комікси, якість картинки і тексту зберігається навіть при максимальному їх наближенні.

Пікова яскравість дисплея 500 ніт, на сонці картинка може засвічуватися, але в приміщенні або за похмурої погоди користуватися цим гаджетом комфортно.

Вибрати найкращий смартфон із запропонованих виробниками не просто. Представлений рейтинг смартфонів суб’єктивний, тому що кожен користувач пред’являє до гаджета свої індивідуальні вимоги, починаючи від його вартості і закінчуючи технічними характеристиками. Однак, хочеться сподіватися, що наведена інформація про деякі марки смартфонів допоможе у виборі необхідного саме вам.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: