Xiaomi представили Redmi K70 Pro: флагманський телефон із вражаючими характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нещодавньому великому заході Xiaomi розкрила завісу таємниці над своїми трьома новими телефонами. Серед них Redmi K70 Pro, який є найдорожчою моделлю в лінійці. Як і належить топової моделі, вона має кращі характеристики, в порівнянні з базовою моделлю і K70E початкового рівня.

Що ж до зміни поколінь, то Redmi K70 Pro є гідним наступником K60 Pro. Він отримав оновлений чіпсет, найкращу камеру, розширені програмні можливості та, що найголовніше, відмінний дисплей. Але, як і у випадку із попередником, ціна залишається вкрай вигідною.

Основні характеристики Redmi K70 Pro

У новому Redmi K70 Pro компанія Xiaomi постаралася. Подивіться основні характеристики смартфона, щоб отримати уявлення про те, що він може запропонувати:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вражаючий дисплей

Redmi K70 Pro оснащений тим же екраном, що і базовий K70. Це означає, що він має 6,67-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1440p. Xiaomi співпрацювала з TCL для створення цього дисплея, що робить пристрій здатним запропонувати покращені візуальні враження.

Геймери дисплей пропонує підтримку частоти оновлення 120 Гц. Він забезпечує 12-бітну передачу, завдяки чому здатний відображати 68,7 мільярда кольорів. Щоб досягти найкращих вражень від перегляду навіть у складних умовах освітлення, K70 Pro може похвалитися піковою яскравістю 4000 НІТС. Це найвищий показник пікової яскравості смартфонів.

Для досягнення більшої якості зображення в K70 Pro використовується алгоритм штучного інтелекту. Він може підвищити якість деяких вибраних програм та відеоігор, що призведе до поліпшення загального сприйняття контенту.

Апаратне забезпечення флагмана Redmi K70 Pro

Xiaomi не поскупилася на апаратне забезпечення Redmi K70 Pro. Він оснащений найновішим процесором Snapdragon 8 Gen 3 від Qualcomm. Це означає, що ви зможете насолодитися чудовою ігровою продуктивністю пристрою. Крім того, всі ресурсомісткі програми повинні плавно масштабуватись на смартфоні.

Що стосується пам’яті та сховища, то базова версія K70 Pro оснащується 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X та 256 ГБ сховища UFS 4.0. У топовій версії встановлено 24 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ. Таке поєднання пам’яті та ОЗП робить преміальний варіант цілком придатним для роботи з екстремальними навантаженнями.

Крім того, Redmi K70 Pro має надійну систему охолодження. Ця система охолодження зберігає температуру комплектуючих за високих навантажень. За словами Xiaomi, пристрій має велику площу охолодження 5000 квадратних мм. Разом з випарною камерою ця система охолодження забезпечує більшу площу розсіювання тепла. Внаслідок цього підвищується ефективність роботи.

Камери про-класу

На задній панелі Redmi K70 Pro встановлена ​​та сама основна камера, що і в базовій моделі. Це 50-Мп сенсор з діафрагмою f/1.6 та OIS. Завдяки розміру сенсора 1/1,55 дюйма, камера здатна знімати вражаючі деталі. До основної камери додається 50-мегапіксельний телескопічний датчик, що забезпечує 2-кратний оптичний зум.

Остання камера на задній панелі – 12-Мп надширококутний сенсор. А на передній панелі K70 Pro встановлений той самий 16-Мп детектор, який ми бачили в серії K60.

Акумулятор, заряджання та інші характеристики Redmi K70 Pro

Під корпусом K70 Pro встановлений великий акумулятор ємністю 5000 мАг. Він оснащений 120-ватною швидкою зарядкою, яка дозволяє зарядити телефон з 0% до 100% всього за 18 хвилин. Що стосується програмного забезпечення, телефон працює на новій HyperOS, яка заснована на Android 14. Серед інших особливостей пристрою – Bluetooth 5.3, NFC і подвійний слот nano-SIM.

Ціни та доступність Redmi K70 Pro

Стартова ціна Redmi K70 Pro складає 3299 китайських юанів, тобто близько 20 000 грн. А ось топова версія з 24 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ сховища коштує CNY4399, близько 25 000 грн. Він поставляється у трьох кольорах: Синій, Білий та Чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.