Популярний iPhone SE потрапив до списку застарілих пристроїв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Перший iPhone SE, що став культовим, визнаний компанією Apple застарілим і вінтажним пристроєм. Смартфоном все ще можна користуватися, але на жодну техпідтримку та оновлення iOS розраховувати не варто.

Реклама

Нагадаємо, iPhone SE було випущено у березні 2016 року. Це був перший бюджетний смартфон Apple (не рахуючи iPhone 5c), який поєднував у собі компактний дизайн iPhone 5s і потужне за тими мірками залізо від iPhone 6s.

У перші 4 роки продаж iPhone SE оновився з iOS 10 до iOS 14. Нинішня версія ОС цієї моделі вже три роки поспіль є не актуальною, проте це не заважає фанатам користуватися пристроєм.

Визнані застарілими девайси Apple не отримають оновлень, а у користувачів можуть виникнути проблеми із заміною комплектуючих. Apple продовжить ремонтувати iPhone SE тільки в тих випадках, якщо на складах залишилися потрібні запчастини – замовити більше не можна. У 2025 році iPhone SE не приймуть на ремонт ні в якому разі.

Власника iPhone SE варто задуматися про придбання нового смартфона, тому що як мінімум користуватися застарілими iOS небезпечно. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: