Смартфон Moto Z3 Play показали на реальних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно ми публікували рендер ще не представленого смартфона Moto Z3 Play , а сьогодні в Мережу злили “живі” фотографії майбутньої новинки. Як показують опубліковані знімки, смартфон отримав тонкий корпус з виступаючим круглим модулем основної камери і майданчиком для установки модулів Moto Mods. Де розміщений сканер відбитків пальців на фото не видно, але, згідно з більш ранньою інформацією, його встановили на бічній грані апарату.

За попередніми даними, Moto Z3 Play отримає 6,0-дюймовий дисплей з здатністю 2160 х 1080 пікселів, чіпсет Snapdragon 636, 4/6 Гб оперативки, 64 Гб флеш-пам’яті, подвійну тильну камеру з сенсорами на 12 Мп і 8 Мп, 5 мегапіксельна Фронталки, а також акумулятор на 3000 мАг.

Офіційний анонс лінійки смартфонів Moto Z3 Play очікується в червні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОchina-review.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.