Офіційні зображення і характеристики OnePlus 12 з камерою Hasselblad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus готується представити новий флагманський смартфон із просунутою системою камер. Анонс OnePlus 12 відбудеться вже 5 грудня. Пристрій отримає камеру, розроблену у співпраці з компанією Hasselblad. Напередодні швидкого анонс компанія опублікувала зображення майбутньої новинки, за якими можна зробити низку висновків.


З опублікованих фотографій випливає, що смартфон отримає чотири модулі основної камери, а також спалах, який буде винесено за межі “кола”.

Кілька джерел повідомляли, що смартфон OnePlus 12 отримає три камери в основному блоці: на 50 (серії Sony IMX9), 50 (ширококутний модуль) і 64 Мп (перископний модуль Omnivision OV64B). А у фронтальній камері розміститься 32-мегапіксельний сенсор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


На знімках помітне маркування, з якого можна зробити висновки про можливості камери смартфона OnePlus 12. Перший модуль (зверху) має фокусну відстань 23mm і діафрагму F/1.6.

Другий модуль – із ширококутною оптикою: 14mm і діафрагмою F/2.2. Третій модуль має телеоб’єктив: 70mm F/2.6. Основний блок маркується логотипом компанії Hasselblad.


З опублікованих матеріалів випливає, що при створенні блоку камери дизайнери OnePlus надихалися механічним хронометром.

Також новий смартфон отримає високотехнологічний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Цей чіп може на програмному рівні глибоко обробляти знімки і відео та покращувати їхню якість.


Смартфон отримає дисплей діагоналлю 6.7 дюйма з роздільною здатністю роздільною здатністю QHD+ (OLED) і високою частотою частотою оновлення 120 Гц. Також модель OnePlus 12 отримає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 120 Вт (дротової) і 50 Вт (бездротової).


Новий смартфон OnePlus 12 буде випускатися в трьох колірних варіантах: білому, чорному і зеленому. Вартість смартфона поки не розкривається. Актуальна модель – OnePlus 11 коштує в Росії від 56 тисяч рублів на даний момент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.