З’явилися фото чергового смартфона A-серії Samsung Galaxy A55

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Мережі з’явився витік рендерів чергової моделі А-серії Samsung – Galaxy A55. Його опублікував авторитетний інсайдер Стів Хеммерстоффер, він же Onleaks. Фото, що з’явилися в Мережі, виконані на основі САПР – системи автоматизованого проєктування, використовуваної у виробництві.

Реклама

Очевидно, Galaxy A55 отримає квадратний форм-фактор, 6,55″ плоский AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ з тонкими рамками і перфорацією під фронтальну 32 Мп камеру. Частота оновлення екрана – 120 Гц. На правій грані корпусу розмістяться кнопки живлення і регулювання гучності, на тильній стороні – три вертикально розташовані модулі основної камери 50, 12 і 5 Мп.

На нижньому торці пристрою будуть розташовані роз’єм USB-C і решітка динаміка, а на верхньому – лоток для SIM-карти. Примітно, що в ділянці клавіш грані потовщуються по відношенню до загальної товщини.

За інформацією інсайдера, “середнячок” отримає процесор Exynos 1480 з GPU AMD, але при цьому немає гарантії, що в якості графічного процесора виступить саме продукт AMD. Ємність ОЗП може скласти 8 ГБ, накопичувача – 128 або 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: