6 секретних функцій iPhone від екс-співробітника Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Тайлер Морган, колишній співробітник Apple, поділився секретними функціями iPhone, якими ти обов’язково почнеш користуватися, як тільки дізнаєшся про них.

Реклама

Перший корисний трюк: щоб розпочати запис, можна просто утримувати кнопку камери, а не перемикатися в режим відео. Це вирішує проблему, коли хочеш зняти круте відео, але не встигаєш перейти в режим камери.

Як часто ти намагався дотягнутися пальцем до протилежного боку клавіатури під час набору тексту? Нервує, правда? Тепер ти маєш рішення. У налаштуваннях клавіатури можна знайти функцію «клавіатура для однієї руки», яку можна легко перемикати. Клавіші стають трохи меншими і стискаються по одній стороні екрану, що робить введення тексту однією рукою зручнішим.

Вам також сподобається функція запису голосу за кадром. Для цього потрібно провести пальцем вниз та утримувати кнопку запису екрана, після чого з’явиться кнопка з мікрофоном. Просто натисніть на неї, щоб увімкнути запис голосу, і все.

Ще одна цікава функція – управління яскравістю ліхтарика. Це не просто включення чи вимкнення, а різні варіанти освітлення.

Однією з найзручніших функцій є використання панелі пошуку, яка з’являється, коли ти проводиш пальцем вниз по екрану, як калькулятор. Тепер тобі більше не потрібно відкривати програму.

І, можливо, найвідоміша функція, яка вимагає струшування телефону для скасування. Наприклад, якщо ти видалив свої нотатки, просто струси телефон і видалення скасується.

А яка прихована функція здивувала тебе?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: