Названо найкращі смартфони 2023-го року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Редакція технопорталу Gizchina обрала найкращі смартфони, які вийшли цього року та доступні на світовому ринку. Список розділили на 6 частин, куди увійшли пристрої різних класових категорій та переваг.

Реклама

До рейтингу потрапили моделі від Apple, Google, Samsung та Xiaomi – усіх основних гравців на ринку смартфонів. Але також знайшлося місце унікальному девайсу від Nothing.

Звання найкращого смартфона 2023 року дісталося флагманському Samsung Galaxy S23 Ultra . Єдина вада апарату – його висока ціна. Тут один із найкращих дисплеїв на ринку, квадрокамера на 200+10+10+12 Мп з топовими телевізорами та гідна автономність. Крім того, у корпус вбудований багатофункціональний стілус.

Зрозуміло, в топі смартфонів є iPhone 15 Pro Max . Найкрутіший телефон Apple на ринку посварилися лише за низьку швидкість зарядки. Відмінною особливістю Pro Max цього року є процесор A17 Pro – з ним смартфон не застаріє і через 10 років.

Також оглядачі виділили Google Pixel 8 Pro . Він отримав найкращий дисплей на ринку, оптимальну камеру типу «наведи та знімай» та цілий ряд ІІ-фішок. Плюс це перший Android-смартфон на ринку, який буде оновлюватися протягом 7 років.

Переможцем у категорії смартфона з найкращим співвідношенням ціни та якості став Samsung Galaxy A54 , здатний запропонувати відмінний екран, оптимальне «залізо» та адекватні камери. Основним мінусом пристрою є повільна заряджання 25 Вт.

Redmi Note 12 5G був визнаний найкращим бюджетним смартфоном 2023 року. Він отримав великий OLED-дисплей, потрійну камеру та високу продуктивність. Причому ключовим недоліком смартфона називають час автономної роботи: лише один день. В якості альтернативи можна розглянути  Samsung Galaxy A23 .

Підбірку найкращих смартфонів 2023 року замикає  Nothing Phone (2) . Це найкрасивіший смартфон на ринку, але тепер його оновили до флагмана та прокачали батарею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: