Samsung Galaxy S24 Ultra матиме широкі, але симетричні рамки (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після появи перших фотографій майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra відомий інсайдер Ice Universe поділився новими подробицями про дизайн пристрою. Зокрема, він показав розмір рамок екрану, які можуть одночасно розчарувати та потішити. 

Galaxy S24 Ultra (ліворуч) та Galaxy S22 Ultra (праворуч)

Якщо судити з представленої фотографії, то у Galaxy S24 Ultra нижня рамка буде такою ж шириною, як і бічні, що однозначно порадує любителів симетрії. Крім того, екран втратить вигини з боків. Як результат, бічна рамка буде помітно ширшою, ніж у попередніх Galaxy S23 Ultra та Galaxy S22 Ultra. При цьому видно, що товщина металевої рамки більша порівняно з моделями минулих поколінь, що потенційно має підвищити міцність пристрою. З чуток, цього разу Samsung використовує титан замість алюмінію.

“Дизайн передньої панелі S24 Ultra прекрасний”, – написав  Ice Universe.

За чутками, Samsung представить нові флагманські смартфони 17 січня. Є інформація, що у Galaxy S24 Ultra буде нова телекамера з роздільною здатністю 50 Мп, а ще компанія повернеться до практики використання різних процесорів залежно від ринку. Так, у Південній Кореї та США очікується Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, а в інших країнах – Exynos 2400.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.