Дворічний Samsung Galaxy S21 отримав Android 14 з оболонкою One UI 6.0

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Довгоочікувана Android 14 (One UI 6.0) офіційно прийшла на пристрої Samsung серії Galaxy S21. Після кількох місяців бета-тестування стабільна версія розповсюджується по всьому світу, починаючи з європейських моделей. Оновлення, позначене як G99xBXXU9FWK2, обіцяє безліч нових функцій та покращень.

Оновлення обсягом 2,28 ГБ – це подія, і якщо ви знаходитесь в Європі, то вам настав час натиснути кнопку «Завантажити та встановити» у розділі «Оновлення ПЗ». Випуск оновлення розпочався у Швейцарії, а найближчим часом до Android 14 приєднаються й інші країни. Щоб забезпечити безперебійне завантаження, підключіться до Wi-Fi.

Для ентузіастів файл прошивки незабаром буде доступним для ручної установки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що в останньому квартальному звіті Samsung Electronics виявилася несподівана тенденція: збитковим підрозділом компанії стало її знамените сімейство напівпровідників.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.