ТОП-7 яскравих та ефектних смартфонів, які стануть чудовим подарунком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивний смартфон – це, звичайно, добре, але набагато краще, якщо гаджет радуватиме вас ще й яскравим, ефектним дизайном. Особливо важливо це, якщо ви купуєте телефон як подарунок.

Багато покупців смартфонів оцінюють їх не тільки за технічними характеристиками, можливостями їх камер, якістю екрану або продуктивністю. Не менш важливим параметром залишається і яскравий дизайн. Про такі телефони ми зараз і поговоримо.

TECNO POVA 5 Pro

Задня панель TECNO POVA 5 Pro виглядає справді незвичайно, створюючи незрівнянне відчуття об’ємних деталей складного механізму. А ще більше цей ефект посилює світлодіодне підсвічування з дев’ятьма режимами різних кольорів. Непоміченим такий телефон достеменно не залишиться!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Та й властивості гаджета відповідно його футуристичної зовнішності. Тут є і продуктивний процесор Dimensity 6080 з великим об’ємом оперативної пам’яті, і великий і швидкий IPS-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, і основна якісна камера з 50-Мп роздільною здатністю. Ну а компанію його ємного акумулятора на 5000 мАч складає швидка зарядка потужністю 68 Вт, що повністю заряджає телефон за 45 хвилин.

Nothing Phone (2)

Не менш цікавим виявився дизайн Nothing Phone (2). Смартфон виконаний у найкращих традиціях кіберпанку, а його головною родзинкою стала прозора задня панель з яскравими смужками світлодіодного підсвічування за нею, навряд чи здатна хоч когось залишити байдужим.

До того ж, це не просто смартфон, а флагман на топовому чіпсеті Snapdragon 8+ Gen 1 з 12 Гбайт оперативної пам’яті. Його OLED-екран підтримує високу частоту оновлення до 120 Гц, а на спинці крім основної 50-Мп камери з оптичною стабілізацією знаходиться ще й якісний ширик з такою самою роздільною здатністю.

realme 11 Pro+

realme 11 Pro+ у бежевому кольорі з обробкою з екошкіри та золотистим простроченням по центру спинки виглядає дійсно ефектно та елегантно. Над дизайном телефону працював Маттео Менотто, який намагався передати в ньому естетику міланської міської моди. І, треба визнати, це йому вдалося на всі сто. Тим більше, що і тактильні відчуття від дотику до гаджета виявилися також на висоті.

Щодо технічних характеристик, то тут із ними повний порядок. Телефон використовує швидкий чіпсет MediaTek Dimensity 7050, яскравий та вигнутий AMOLED-дисплей, відмінну основну 200-Мп камеру в компанії з 8-Мп шириком та, звичайно, ємний акумулятор на 5000 мАч зі швидкою зарядкою потужністю 100 Вт. Для повної зарядки йому потрібно менше півгодини.

HUAWEI nova 11 Pro

HUAWEI nova 11 Pro став першим у світі смартфоном з покриттям з екошкіри з блінтовим тисненням. Та ще й у максимально ефектному яскраво-зеленому забарвленні. Добре поєднується з ним і незвичайний дизайн модуля камери у вигляді орбітального кільця, також виконаний під колір корпусу.

У смартфоні працює геймерський чіпсет Snapdragon 778G з 8 Гбайт ОЗУ. Його великий 6,78-дюймовий OLED-екран з підвищеною роздільною здатністю має частоту оновлення 120 Гц, а найцікавіша деталь телефону – видатна селфі-камера з 60-Мп портретним модулем і шириком на 8 Мп, здатна на справді вражаючі автопортрети.

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro пропонується в декількох яскравих кольорах, але найефектніша з них – фіолетова туманність, що ідеально підходить для справжніх романтиків і поціновувачів космічної естетики. При першому ж погляді на нього ви начебто переноситеся в безмежний космос і на власні очі бачите яскраві вогники зірок в обрамленні красивої туманності.

Сам телефон свіжим назвати, звичайно, не можна, але його характеристики досі виглядають дуже непогано: великий AMOLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, відмінна основна камера на 108 Мп, 8-Мп ширик, геймерська платформа Snapdragon 732G і потужний акумулятор 0 мАг.

POCO M5s

Якщо ви шукаєте яскравий, але недорогий смартфон, придивіться до POCO M5s. Він випускається в білому, жовтому, синьому та чорному кольорах і при цьому відрізняється доступним цінником і невеликими розмірами. Чого тільки вартий екран телефону з діагоналлю 6,43 дюйма, проте побудований на якісній AMOLED-матриці.

Використовуваного в ньому чіпсету MediaTek Helio G95 в компанії з 4, 6 або 8 Гбайт оперативної пам’яті вистачить для безпроблемного використання телефону і не найважчих ігор, а любителі мобільної фотозйомки отримають у своє розпорядження непогану основну 64-Мп камеру і ширик на 8 Мп. Та й його акумулятора вистачить до 11 годин ігор або до 19 годин відтворення відео.

vivo V27e

Vivo V27e не може похвалитися таким вибором кольорів, як POCO M5s, але і він доступний в дуже приємному кольорі морської хвилі, який, напевно, припаде до душі всім любителям яскравого і незвичайного. Телефон красиво переливається на сонці всіма відтінками зеленого, а блискучий орнамент і кільцевий світлодіодний спалах роблять його зовнішність ще більш елегантною та незабутньою.

При цьому дорогим цей смартфон також не назвеш. На момент написання статті його можна купити за 10-12 тисяч гривень, і за ці гроші ви отримаєте не тільки гарний дизайн, але й яскравий і швидкий AMOLED-екран, непоганий чіпсет MediaTek Helio G95 з великим об’ємом оперативної пам’яті, хорошу основну камеру та відмінну фронталку для ефектних селфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.