LG готує справжнього «вбивцю» Samsung Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9 + побачили світ місяць тому, вступивши до продажу в Україні, Європі, США і багатьох інших країнах світу. Проте, в цьому році південнокорейська корпорація випустить ще один телефон топового рівня, яким виявиться Samsung Galaxy Note 9. Очікується, що він стане найбільш технологічним в світі мобільним пристроєм на базі Android, проте, як вдалося з’ясувати сьогодні, його успіху може перешкодити інша новинка, якою стане LG Q Note.

Сьогодні на території Південної Кореї був зареєстрований смартфон під назвою LG Q Note. Місцеві ЗМІ повідомляють, що новинка стане справжньою «вбивцею» Samsung Galaxy Note 9. Якщо це дійсно так, телефон отримає не тільки стилус, що вставляється в корпус, але ще і передове технічне оснащення в усіх відношеннях. Основним компонентом смартфона стане 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц.

На жаль, зараз немає зовсім ніякої інформації про те, що буде представляти із себе майбутня новинка за частиною технічного оснащення і можливостей. Можна лише припустити, що раз новинка в особі LG Q Note встане в один ряд з Samsung Galaxy Note 9, то вона отримає 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, великий повнорозмірний екран з роздільною здатністю QHD +, графічний прискорювач Adreno 630, модем X20 LTE зі швидкістю передачі даних до 1,2 Гбіт / с, а також ряд інших особливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо новинка дійсно складе конкуренцію новому флагману Samsung, то продукт LG зможе похвалитися роз’ємом USB Type-C, скляним корпусом з водозахистом IP68, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS , GPS, ГЛОНАСС і навіть NFC для роботи з платіжними системами LG Pay і Google Pay. Цінник новинки однозначно виявиться на рівні $ 1000, тому в магазинах телефон, найімовірніше, будуть продавати приблизно за 30 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.