Розкрито ще одну унікальну особливість iPhone 2024 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple врахувала проблеми «титанових» iPhone 15 Pro з перегрівом і вже працює над більш сучасною системою тепловідведення в серії iPhone 2024 року. Про це повідомляє портал MacRumors , посилаючись на інсайдера Kosutami, який знайомий із прототипом пристрою.

Так, у лінійці iPhone 16 компанія вперше використовуватиме графен. Графен має високу теплопровідність, значно перевищуючи мідь, яка використовується для тепловідведення в поточних смартфонах Apple.

Водночас акумулятори iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max отримають корпус із металу, а не чорної фольги, що також допоможе знизити нагрівання внутрішніх компонентів пристроїв. Таким чином, наступні смартфони Apple можуть стати найхолоднішими в історії бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Apple перевела акумулятор Apple Watch з корпусу з чорної фольги на металевий у Series 7, тому еквівалентна зміна на iPhone здається правдоподібною.

Нові iPhone покажуть, як завжди, у вересні. За чутками, вони вийдуть набагато цікавішими за iPhone 15. Раніше журналісти зібрали 16 найочікуваніших функцій і змін, які Apple приберегла для лінійки 2024 року.

Pro-лінійка iPhone цього року вийшла проблемною

Цього року Apple зіштовхнулася із серйозною проблемою – масовим перегрівом Pro-моделей iPhone 15.

Причому відбувалося це не тільки під час використання або зарядки – телефони грілися навіть просто так, коли лежали без діла.

Пізніше з’ясувалося, що проблема з перегрівом може призвести до значно серйозніших наслідків, ніж гарячий корпус. Користувачі iPhone 15 Pro почали повідомляти про здуття акумуляторів та відшарування екранів. Згодом Apple усунула проблему програмним патчем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.