Користувач Reddit розповів, що замовив iPhone 15 Pro Max, а отримав замість нього клон Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня один із користувачів Reddit поділився цікавою історією про те, який несподіваний сюрприз опинився в коробці, коли він замовив новий iPhone від Apple. За словами theEdmard, замість купленого ним iPhone 15 Pro Max він отримав підроблений Android-пристрій із програмною оболонкою у стилі iOS 17.

За словами користувача, що живе у Великій Британії, він оформив замовлення на iPhone 15 Pro Max безпосередньо на сайті Apple. Однак коли він відкрив коробку, то відразу зрозумів, що щось тут не так. На «айфоні» було встановлено захисний екран, що не притаманно нового пристрою від компанії з Купертіно. Та й сам екран виявився зовсім не таким, яким він очікував його побачити.

Він також зазначив, що процес початкового налаштування виявився «дуже поганим».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, в цей момент він зрозумів, що відбувається: це був не iPhone 15 Pro Max. Це був смартфон на базі Android, замаскований під купертинівський пристрій. Покупець стверджує, що трек-номер на отриманій коробці навіть збігається з тим, який був вказаний на сайті Apple.

На підробку iPhone 15 Pro Max були встановлені такі програми, як YouTube, Facebook і TikTok. Справжні iPhone, як ми знаємо, не поставляються з встановленими програмами, крім власних продуктів Apple.

“ОС жахливо глючить, камера показує слайд-шоу і закривається, якщо ви намагаєтеся використовувати будь-який елемент інтерфейсу користувача на екрані”, – написав ошуканий покупець у своєму пості на Reddit.

Очевидно, що в даному випадку йдеться про те, що замовлений ним iPhone 15 Pro Max був підмінений кимось на підробку, перш ніж замовлення зрештою опинилося біля його порога. Перше, що він подумав, – це хтось із співробітників компанії, яка здійснює доставку (у цьому випадку Dynamic Parcel Distribution). Однак, за словами покупця, він розмовляв з представниками DPD, і ті категорично заявили, що це не мають до цього жодного стосунку.

«Вони запевняють мене, що коробка була запечатана належним чином, її ніхто не розкривав, тож це не могли бути», – зазначив покупець.

Минулого тижня один із користувачів TikTok опублікував відеоролик , у якому стверджує, що з ним сталася аналогічна ситуація.

Покупець каже, що у нього є відкритий тикет у службу підтримки Apple, але ситуація поки що не вирішилася. За його словами, компанія «досі була дуже люб’язною».

Але якщо це не співробітники доставки, хто підмінив смартфон? Можливо, автор посту сам це зробив?

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.