Що нового в iOS 17.2 Beta 3. П’ять нових корисних налаштувань

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple випустила нову бета-версію iOS 17.2, і в ній вже знайдено кілька нововведень. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, на даний момент уважні тестувальники виявили п’ять нових параметрів у налаштуваннях:

  • Вибрані пісні в Apple Music. Новий тумблер дозволяє автоматичне додавання треку до вашої бібліотеки, якщо ви додали його до обраного.
  • Клавіатура. Тепер можна вимкнути вбудовані підказки при наборі тексту, при цьому попереднє введення залишається увімкненим.
  • FaceTime. З’явилося налаштування, яке дозволяє поділитися вашим ім’ям та постером контакту. Раніше такий параметр був лише в iMessage.
  • Оповіщення про блокування. Якщо ви приєднуєтеся до чужого виклику FaceTime, в якому вже бере участь заблокований користувач, iOS відобразить попередження про це.
  • Фото. Програма запитує користувача доступ до бібліотеки Apple Music, після чого отримує можливість використовувати вашу бібліотеку для складання «Спогадів».

Якщо у прошивці знайдуться інші нововведення, ми обов’язково розповімо про них. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.