Прогнозоване зростання продажів iPhone – погана новина для користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли акції Apple впали на дев’ять відсотків за останні пару тижнів, і у інвесторів почалася паніка – очікувалося падіння продажів iPhone. Але, за словами Bloomberg, цього не буде.

Згідно з прогнозами, продажі в останньому кварталі 2018 року збільшаться на два відсотки, а сам дохід на 13%. Крім того, очікується ще більше зростання показників. Але це не дуже хороші новини для споживачів.Як припускають аналітики, єдиний спосіб досягнення таких цифр – підвищення середньої вартості продажу пристроїв компанії. Це означає, що всі нові гаджети Apple, які вона збирається представити восени 2018 року, будуть коштувати дорожче, ніж раніше.

Але, як очікується, в лінійці 2018 року таки з’явиться один більш-менш доступний iPhone. Він буде використовувати РК-дисплей, який становить приблизно половину вартості OLED-дисплея в iPhone X.Також, ймовірно, Apple використовує корпус з алюмінію, а не з нержавіючої сталі. Це може привести до того, що ціна наблизиться до 700 доларам США, а це досить непогано в порівнянні з 1000 доларів США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдорожчим в лінійці повинен стати iPhone з 6,5-дюймовим екраном, який буде наступником поточного iPhone 8 Plus. Очікується, що його вартість буде більше 1000 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.