В мережі з’явились фото флагманів від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці моделі, очікувані на заході Galaxy Unpacked 2024, вже викликають бурхливі обговорення серед прихильників і аналітиків.

Згідно з витоком, обидва флагмани, Galaxy S24 і S24+, будуть представлені в білому кольорі. Слив демонструє знайомий дизайн із вигнутими кутами.

Однак, незважаючи на зовнішню схожість з попередниками, очікується, що основна увага Samsung приділила внутрішнім поліпшенням. Це підтверджується відсутністю значних змін у зовнішньому вигляді пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення макетів, опубліковані Сонні Діксоном, дають змогу розглянути смартфони з різних ракурсів.

На них видно один отвір для динаміка і лоток для SIM-карти. Також помітна потрійна задня камера і кілька мікрофонів, розташованих зверху і знизу пристроїв.

Поки що немає інформації про внутрішні компоненти, такі як логічні плати, але це не применшує інтересу до майбутніх новинок. Можливо, в найближчому майбутньому з’являться ще більш докладні витоки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.