Вийшли треті бета-версії iOS 17.2, iPadOS 17.2 і macOS Sonoma 14.2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сьогодні, 14 листопада, компанія Apple випустила нові тестові збірки iOS 17.2, iPadOS 17.2, tvOS 17.2, watchOS 10.2 та macOS Sonoma 14.2 для розробників.

Одним із головних нововведень в iOS 17.2 став додаток «Щоденник». Також Apple внесла кілька мінорних змін у повідомлення, музику, Apple TV та низку інших фірмових додатків. Детально про всі зміни в iOS 17.2 розповідали тут. Поки що неясно, що саме змінилося у нових збірках, але ми обов’язково протестуємо всі нововведення та розповімо про них у наступних матеріалах.

Швидше за все, тестування iOS 17.2, iPadOS 17.2 та macOS Sonoma 14.2 триватиме до початку грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.