Xiaomi 15 отримає рекордно маленькі рамки для серії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 15, який вийде лише наприкінці 2024 року, обіцяє встановити новий стандарт у дизайні смартфонів. Згідно з останніми повідомленнями, пристрій отримає рекордно вузькі рамки, що зробить його одним з найбільш естетично привабливих пристроїв на ринку.

Лей Цзюнь, засновник Xiaomi, поділився в соціальній мережі Weibo порівняльними фотографіями Xiaomi 14 і iPhone 15, демонструючи, що Xiaomi 14 вже досягла вражаючого рівня вузькості рамок – лише 1.61 мм із трьох сторін і 1.71 мм знизу.

У відповідь на коментарі користувачів про надії на ще більш вузькі рамки в Xiaomi 15, Лей Цзюнь відповів, що компанія докладе всіх зусиль для досягнення цієї мети.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Xiaomi 15 буде представлений наприкінці наступного року і стане першим пристроєм, оснащеним новітньою платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4.

Крім того, Xiaomi 14 стане останнім флагманом серії, ціна якого починається з 3999 юанів, оскільки компанія планує зосередитися на створенні більш високоякісних і дорогих пристроїв.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.