Samsung зробить платними функції штучного інтелекту у Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зважаючи на все, генеративний штучний інтелект буде головною фішкою флагманських телефонів наступного року. Samsung вже підтвердила, що її телефони 2024 будуть пропонувати функції генеративного штучного інтелекту.

Південнокорейський гігант заявив, що штучний інтелект у пристроях Galaxy принесе користувачам нові враження, і вони планують запровадити його вже 2024 року. Технологія, про яку говорить Samsung, це використання генеративної технології штучного інтелекту на пристрої, яка працюватиме без необхідно підключитися до Інтернету. Це означає, що генеративний штучний інтелект, подібний до ChatGPT, буде реалізований на телефонах Samsung Galaxy, що дозволить користувачам отримувати доступ до різних сервісів за допомогою простих команд без Інтернету.

Однак новий слух припускає, що компанія може запропонувати ці функції як частину підписки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологія, яка принесе в Galaxy S24 функції генеративного штучного інтелекту, вже побачила світ. Минулого місяця Qualcomm представила чіпсет Snapdragon 8 Gen 3. Він забезпечуватиме цілу низку функцій штучного інтелекту на пристроях у варіантах Snapdragon серії Galaxy S24. Говорять, що чіпсет Samsung Exynos 2400 для Galaxy S24 значною мірою орієнтований на штучний генеративний інтелект.

Згідно з необґрунтованим слухом на X , Samsung «активно реалізує» ідею надання функцій штучного інтелекту на пристрої Galaxy S24 через сервіс підписки. Яку саме форму може прийняти ця передплата, ще належить з’ясувати, але з усіх послуг на основі підписки, які може запустити компанія, ця буде найбільш контрпродуктивна.

Заради справедливості, на даний момент немає жодних інших доказів, що підтверджують цей слух, тому цілком можливо, що це не що інше, як просто слух. Важко уявити, що виробники стягуватимуть плату за генеративні функції штучного інтелекту на пристроях, особливо коли ця технологія ще не стала популярною і вам потрібно дати звичайному користувачеві деякий час, щоб зрозуміти, що ця технологія може зробити для нього. Встановлення платного доступу гарантує, що більшість навіть не спробують цю функцію. Та й загалом, я можу зрозуміти, коли плата береться за обчислення, що відбуваються в хмарних серверах, але коли плата береться за те, що вже знаходиться в телефоні, це неприйнятно. Тому я сильно не вірю в правдоподібність даного слуху, але повідомити про нього вважав за потрібне, тому що мало? Всі ми знаємо, як Samsung любить наслідувати в якихось моментах Apple і іноді робить подібні дурниці.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.