iPhone X – найбільш продаваний смартфон у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на песимістичний настрій користувачів, iPhone X виявився найбільш продаваним смартфоном в світі. По крайній мірі, один місяць.

Судячи за даними дослідницької фірми Counterpoint Research, в лютому 2018 року найбільш великим попитом користувалися пристрої Apple. В топі найбільш продаваних смартфонів розташувалися: iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 8 Plus. При цьому аналітики відзначили, що продажі в цілому були вище, ніж в аналогічний період в 2017 році.

За ними в слід йде китайський бюджетний Xiaomi Redmi 5A і корейський флагман минулого року Samsung Galaxy S8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібні результати виглядають трохи дивно. Партнери Apple один за іншим скаржаться на те, що втрачають прибуток через низький попит на iPhone X. В їх числі Samsung, що повідомила про те, що Apple нібито більше не купує у них OLED-дисплеї. TSMC, завод з виробництва процесорів для iPhone і iPad, також поскаржився на низьку кількість замовлень після появи нового флагмана Apple. 

При цьому глава корпорації Тім Кук, навпаки, говорить про приголомшливий успіх пристрою. Відзвітувавшись за попередній фінансовий квартал він назвав iPhone X самим швидко продаваним телефоном компанії з моменту запуску. 

Днями Apple відзвітує за другий фінансовий квартал 2018 року і повідомить про те, як йдуть справи у компанії. Тоді ж і з’ясується, наскільки дослідження Counterpoint Research було точним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.