Офіційно: технічні характеристики Xiaomi Mi 7 зі сканером в екрані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація смартфона Xiaomi Mi 7 мала пройти в березні-квітні нинішнього року, однак виробнику довелося відкласти її на кілька тижнів / місяців. Вся заради сканер особи 3D Face, який він створює в якості повноцінної альтернативи Face ID з iPhone X. Сьогодні, абсолютно несподівано для всіх, на офіційному сайті одного з крупних китайських магазинів з’явився китайський флагман, завдяки чому вдалося дізнатися його технічні характеристики.

Достовірність опублікованої інформації додає те, що через кілька хвилин вона була видалена з сайту, тобто її приховали від очей користувачів. Вдалося з’ясувати, що технічне оснащення Xiaomi Mi 7 дуже навіть порадує покупців, тому як телефон отримає 6,01-дюймовим AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +, топовий 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, модем X20 LTE, а також 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті.

Крім того, був підтверджений скляний корпус, роз’єм USB Type-C (2.0), подвійна основна (20 Мп + 12 Мп) і 20 Мп фронтальна камери, а також акумуляторна батарея ємністю 3500 мА з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge (швидше за все QC 3.0 ). Крім цього вдалося з’ясувати, що однією з головних особливостей телефону є вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, а ще мобільний пристрій отримає сумісність з бездротовою зарядкою за технологією Qi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У характеристиках смартфона на сайті великого китайського рітейлера не було сказано жодного слова про сканер особи 3D Face або щось подібне, тому наявність даної особливості в Xiaomi Mi 7 зараз знаходиться під великим питанням. Цілком можливо, що китайська корпорація зайнята не його розробкою, а впровадженням сканера в дисплеї, вбудувати якої в екран вкрай складно.

Раніше стали відомі інші подробиці про флагманський смартфон Xiaomi Mi 7, який встане в один ряд з Samsung Galaxy S9, HTC U12 +, LG G7 ThinQ, Sony Xperia XZ2, ASUS ZenFone 5 Z і багатьма іншими телефонами топового рівня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.