Червоний Xiaomi Mi 6X продемонстрований у всій красі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Xiaomi анонсувала новий смартфон Mi 6X в середу, 25 квітня. На відміну від Mi 5X, червоний варіант Mi 6X доступний відразу з моменту запуску.

Xiaomi Mi 6X випущений в чорному, синьому, рожевому, золотом і червоному кольорах. Всі вони виглядають приголомшливо, але поєднання чорної лицьовій панелі і червоного корпусу не залишить байдужим жодного користувача.

Ресурс ITHome вирішив поділитися з громадськістю набором якісних зображень Xiaomi Mi 6X в червоному виконанні. Незалежно від кольору корпусу, смартфон поставляється в білій коробці і кабелем USB-C і зарядним пристроєм білого кольору.

Телефон виглядає дуже тонким. На жаль, він втратив 3.5-мм аудіороз’єми. Подвійна основна камера злегка виступає над корпусом. Пластикові антенні вставки практично непомітні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 6X, нагадаємо, має 5.99-дюймовий дисплей з FHD + здатністю, 8-ядерний процесор Snapdragon 660 з тактовою частотою 2.2 ГГц, графіку Adreno 512, 4/64 ГБ, 6/64 ГБ і 6/128 ГБ оперативної і флеш-пам’яті , акумулятор ємністю 3010 мАг, подвійну основну камеру з 20-Мп і 12-Мп сенсорами, встановлений Android 8.1 Oreo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.