Смартфони

Samsung оновлює смартфони до Android 14 раніше за всіх

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung почала поширювати оновлення до системи Android 14 на флагманських смартфонах Galaxy S23, S23 Plus і S23 Ultra на території Європи. Якщо графік поширення залишиться незмінним, наступного тижня оновлення прийде в США.

Система Android 14 у фінальному варіанті з’явилася на апаратах Google Pixel 4 жовтня. Таким чином, Samsung починає поширювати оновлення менш ніж через місяць. Це новий рекорд південнокорейського виробника, оскільки раніше на нову версію Android доводилося чекати по кілька місяців. Як і раніше, Samsung відкрила програму бета-тестування нової версії Android за місяць до її релізу. Можливо, позначилися зусилля Google щодо прискорення темпів поширення Android.

Смартфони Samsung працюють із програмною оболонкою One UI 6, де цього разу є низка змін у зовнішньому вигляді. Це стосується розділу швидких налаштувань, камер і редагування зображень. Android 14 прийде на всі апарати Samsung, випущені в останні три роки. На Galaxy S23 з Android 13 розмір оновлення становить близько 3 ГБ, пише Arstechnica.

 

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    На живих фото показали передню частину OnePlus 13

    OnePlus - одна з кількох компаній, які, як очікується, запустять свої флагманські Android-телефони наступного покоління…

    30.09.2024

    Експерти протестували автономність iPhone 16: результати вражають

    Експерти GSMArena провели тестування автономності iPhone 16 і були приємно вражені його результатами. Смартфон із…

    30.09.2024

    Сервісний центр оцінив ремонтопридатність Samsung Galaxy S24FE на 8.5 з 10

    На YouTube-каналі PBKreviews повністю розібрали новий Galaxy S24 FE і з'ясували, чи легко його буде…

    30.09.2024

    Названо основні критерії які допоможуть захистити особисті дані

    Щоб захистити свої дані на смартфоні, наш експерт рекомендує використовувати складні паролі та багатофакторну автентифікацію,…

    30.09.2024

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024