Samsung підтверджує ще одну важливу функцію Galaxy S24

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Керівник Samsung висловив упевненість компанії у продуктивності чіпсету Exynos 2400, який використовуватиметься в Galaxy S24 та Galaxy S24+. Тепер той самий керівник розкрив важливу особливість, яку пропонує серія Galaxy S24.

Реклама

Пак Ен-ін, генеральний директор підрозділу System LSI компанії Samsung, підтвердив , що компанія підтримуватиме супутниковий зв’язок для служб екстреної допомоги, починаючи з наступного року. Ймовірно, це означає, що серія Galaxy S24, яка буде випущена на початку наступного року, матиме двосторонній супутниковий зв’язок для екстрених ситуацій. Ця функція вперше з’явилася в 2022 році в серії iPhone 14 від Apple, а також є в iPhone 15. Раніше цього року ця функція також з’явилася в серії Huawei P60.

Кілька місяців тому Samsung повідомила , що розробила спосіб забезпечити двосторонній супутниковий зв’язок для смартфонів. Цілком імовірно, що Samsung використовує ту саму технологію у серії Galaxy S24. Однак незрозуміло, чи ця функція буде доступна на всіх телефонах серії Galaxy S24 або вона буде обмежена моделлю Galaxy S24 Ultra в лінійці.

Завдяки двосторонньому супутниковому зв’язку користувачі зможуть надсилати та отримувати повідомлення про своє місцезнаходження та екстрені ситуації, навіть коли вони знаходяться у віддаленому районі, де мережа мобільного зв’язку недоступна.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ