Смартфони

Стабільний інтерфейс One UI 6 з Android 14 тепер доступний для серії Galaxy S23

Share

Samsung вдалося втиснути оновлення One UI 6 у жовтні з двома днями в запасі. Прошивка з Android 14 та виправленням безпеки від 1 жовтня вже доступні для Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 та Galaxy S23+.

Оновлення має розмір близько 3 ГБ і приносить безліч покращень та нових функцій. З’явився новий дизайн з новим шрифтом за замовчуванням, нові іконки, простіші підписи до іконок, а також можливість зробити годинник на екрані блокування більшим або змінити його розташування.

Панель швидкого доступу має нове розташування кнопок – Wi-Fi та Bluetooth мають свої власні місця вгорі, за ними йдуть звичайні швидкі перемикачі, а яскравість перемістилася вниз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

One UI 6 приносить новий відеоплеєр Studio. Спочатку потрібно відкрити додаток Галерея і ввімкнути його звідти. Це відеоредактор на основі проєктів з потужними опціями, але, здається, поки що він обмежений на FHD.

Серед інших нововведень — новий віджет погоди, новий вигляд Samsung Health (який з’явився для користувачів на Android 13), розумніший режим “Літак” (він буде тримати Wi-Fi та Bluetooth увімкненими), меню налаштувань акумулятора було винесено вгору поруч з “Дисплеєм” і багато іншого.

Перевірте свій телефон Galaxy S23 — Samsung почне розгортання сімейства S23 вже сьогодні, а в найближчі тижні та місяці з’явиться довгий список пристроїв.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Windows 7: 5 причин, чому вона все ще актуальна у 2024 році

    У 2024 році, через 15 років після релізу, Windows 7, як і раніше, використовується на…

    14.05.2024

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024