Стабільний інтерфейс One UI 6 з Android 14 тепер доступний для серії Galaxy S23

Стабільний інтерфейс One UI 6 з Android 14 тепер доступний для серії Galaxy S23
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung вдалося втиснути оновлення One UI 6 у жовтні з двома днями в запасі. Прошивка з Android 14 та виправленням безпеки від 1 жовтня вже доступні для Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 та Galaxy S23+.

Оновлення має розмір близько 3 ГБ і приносить безліч покращень та нових функцій. З’явився новий дизайн з новим шрифтом за замовчуванням, нові іконки, простіші підписи до іконок, а також можливість зробити годинник на екрані блокування більшим або змінити його розташування.

Панель швидкого доступу має нове розташування кнопок – Wi-Fi та Bluetooth мають свої власні місця вгорі, за ними йдуть звичайні швидкі перемикачі, а яскравість перемістилася вниз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

One UI 6 приносить новий відеоплеєр Studio. Спочатку потрібно відкрити додаток Галерея і ввімкнути його звідти. Це відеоредактор на основі проєктів з потужними опціями, але, здається, поки що він обмежений на FHD.

Стабільний інтерфейс One UI 6 з Android 14 тепер доступний для серії Galaxy S23 - скрін

Серед інших нововведень — новий віджет погоди, новий вигляд Samsung Health (який з’явився для користувачів на Android 13), розумніший режим “Літак” (він буде тримати Wi-Fi та Bluetooth увімкненими), меню налаштувань акумулятора було винесено вгору поруч з “Дисплеєм” і багато іншого.

Перевірте свій телефон Galaxy S23 — Samsung почне розгортання сімейства S23 вже сьогодні, а в найближчі тижні та місяці з’явиться довгий список пристроїв.