Смартфони

Фахівці назвали 8 найкращих смартфонів із великим екраном

Share

Більшість сучасних смартфонів мають великі екрани – на таких зручніше друкувати повідомлення, дивитися фільми, гортати соцмережі та грати. Але який же з них вибрати? На ринку повно придатних варіантів – ми зібрали найкращі з них у цьому пості.

Важливо: всі ціни вказані на момент складання замітки і для Москви – жителі інших регіонів можуть переключитися на столицю і перевірити можливість оформлення доставки.

Infinix Note 30

Базова модель свіжої серії доступних смартфонів перевіреного китайського бренду. На відміну від більш просунутих версій саме цей девайс отримав великий 6.78-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, щільністю 396 ppi, піковою яскравістю 580 і підвищеною розгорткою на 120 Гц. Решта спеків теж у порядку – гаджет обладнаний спритним чипом MediaTek Helio G99, одразу 8/128 Гбайт пам’яті, адекватними камерами на 16 і 64+2 мегапікселів з підтримкою зйомки 2K-відео, а також акумулятором на 5000 мАг з підтримкою 45-ватної зарядки. Зрозуміло, є і NFC-модуль, 3.5-мм мініджек для навушників, окремий слот microSD і навіть стереодинаміки. Ідеальний варіант для максимально економних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Tecno Camon 19 Pro

Найкращий бюджетний камерофон на ринку, випущений ще влітку 2022 року. У нього при собі відмінний 120-герцовий IPS-екран на 6.8 дюймів з роздільною здатністю Full HD+, щільністю 395 ppi і яскравістю 500 ніт. Зрозуміло, в сонячну погоду уникнути відблисків не вийде, однак для комфортного використання в приміщеннях – саме те. Крім того, смарт має виняткову для сегмента оптику – в ньому встановлені 32-мегапіксельна фронталка і могутнє комбо модулів на 64 + 50 + 2 мегапікселів з оптостабом і лазерним автофокусом у головного датчика, а також 2-кратним оптичним зумом у телеоб’єктива. За продуктивність і автономність переживати теж не доведеться – “прошка” обладнана перевіреним чипом MediaTek Helio G96 і акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт. Не варто забувати і про інші фішки у вигляді слота microSD, 3.5-мм мініджека для навушників і NFC-модуля. Якщо вам потрібен недорогий смарт із крутою камерою, то сміливо хапайте цей лот.

Realme 11 Pro+

Найстильніший смартфон бренду Realme також може похвалитися великим екраном – у ньому встановлена 120-герцова AMOLED-панель на 6.7 дюймів зі щільністю 394 ppi, роздільною здатністю Full HD, передачею кольору 1 мільярд кольорів, а також підтримкою HDR10+. До речі, яскравості дисплея в 950 ніт більш ніж достатньо і для комфортного використання в сонячну погоду. Не підвели й інші спеки – у “плюса” при собі потужний чип MediaTek Dimensity 7050, 8/256 Гбайт пам’яті, крутий набір камер на 32 і 200 + 8 + 2 мегапікселів з оптостабом, а також батарея на 5000 мАг з підтримкою реактивної зарядки потужністю 100 Вт. Тобто девайс не тільки непогано справляється з геймінгом на середніх налаштуваннях графіки, круто знімає і відмінно тримає заряд, а й повністю заряджається всього за 30 хвилин. Відмінний вибір для шанувальників бренду і не тільки.

Tecno Phantom X2 Pro

Ще один камерофон від швидкозростаючого бренду з унікальним висувним телевіком, величезним екраном і топовою продуктивністю. Гаджет отримав 6.8-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і яскравістю 500 ніт, а також вигнутими краями – має преміальний вигляд і відчувається преміально. При цьому все гаразд і з продуктивністю – завдяки флагманському чипу MediaTek Dimensity 9000 смарт відмінно справляється як з ресурсномісткими додатками, так і з іграми на високих налаштуваннях графіки. Головна фішка флагмана – унікальні фотоможливості. Крім 32-мегапіксельної селфі-камери в ньому встановлено три модулі: 50-мегапіксельний основний датчик, 50-мегапіксельний телефотооб’єктив з 2.5-кратним оптичним зумом і 13-мегапіксельний ультраширик. Цього більш ніж достатньо для видачі соковитих фото і відео в більшості сценаріїв використання, а завдяки висувному телевіку можна отримувати круті знімки з натуральним розмиттям фону без алгоритмів постобробки. Автономність теж на висоті – спасибі за це акумулятору на 5160 мАг з підтримкою 45-ватного адаптера. Беріть, якщо шукаєте смартфон із крутим телефотооб’єктивом.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Зрозуміло, ми не могли обійти стороною один з головних Android-флагманів на ринку. За свої гроші він пропонує шикарний 120-герцовий AMOLED 2X-екран на 6.8 дюйма з роздільною здатністю 4K, щільністю 500 ppi, підтримкою HDR10+ і піковою яскравістю 1750 ніт, найпотужніший чип Snapdragon 8 Gen 2, універсальний набір камер на 12 і 200+10+10+10+12 мегапікселів (підійде взагалі для будь-яких зйомок), а також адекватний акумулятор на 5000 мАг. Крім того, в корпус флагмана вбудований багатофункціональний стилус – приємне доповнення для шанувальників загиблої Note-лінійки. Негласний король Android-смартфонів.

Nubia RedMagic 8S Pro

Секретний хіт дочірньої компанії ZTE, який ідеально підійде геймерам. Чому? По-перше, девайс базується на флагманському чипі Snapdragon 8 Gen 2, потужності якого більш ніж достатньо для запуску навіть найвимогливіших ігор на максималках. По-друге, гаджет отримав купу геймерських фішок – наприклад, додаткові сенсорні тригери на бічній грані корпусу, просунуте охолодження, а також міні-кулер з RGB-підсвічуванням у задній панелі. По-третє, все гаразд з автономністю – у “прошці” стоїть великий акумулятор на 6000 мАг із підтримкою швидкої зарядки на 65 Вт, що дає змогу зарядити девайс по вінця всього за 40 хвилин. Ну і нарешті, лот не потрапив би до цієї добірки без великого AMOLED-дисплея на 6.8 дюймів зі щільністю 400 ppi, передачею кольору 1 мільярд кольорів, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 1300 ніт. Максимально наворочене рішення для ігроманів.

Google Pixel 8 Pro

Багатообіцяюча новинка IT-гіганта, що посідає одне з лідируючих місць у рейтингу камерофонів DxOMark. Що змінилося? Прокачався екран – у гаджеті тепер встановлена оновлена LTPO OLED-панель на 6.7 дюйма з роздільною здатністю 2K QHD, щільністю 489 ppi, підтримкою HDR10+, підвищеною розгорткою 120 ГЦ і сліпучою яскравістю 2400 ніт. Крім того, покращилася продуктивність за рахунок чипа Google Tensor G3 – як і колись, для геймінгу він не підійде, проте значно покращує якість фото та відео. До речі, камери теж апгрейднулись – “прошка” отримала 10.5-мегапіксельну фронталку і блок з трьома модлуями на 50+48+48 мегапікселів з оптостабом і лазерним автофокусом у головного датчика, оптостабом і 5-кратним зумом у телефотооб’єктива та кутом огляду 126° і ультрашириком. З інших ніштяків – акумулятор на 5050 мАг з підтримкою 30-ватного адаптера, бездротова зарядка, захист IP68, NFC-модуль, Android 14 і 7-річна підтримка виробника.

iPhone 15 Pro Max

Головний флагман Apple, можливо, має не найбільшу діагональ екрана, але точно один із найкращих дисплеїв на ринку. Він отримав 120-герцову LTPO Super Retina OLED-панель зі щільністю 460 ppi, підтримкою HDR10 і Dolby Vision, а також піковою яскравістю 2000 ніт – максимально комфортне рішення для перегляду відосів і геймінгу. До того ж завдяки новому чипу A17 Pro смарт тепер може запускати AAA-тайтли на кшталт Resident Evil Village, Assassin’s Creed Mirage і навіть Death Stranding – шикарно. Оптика теж вражає – девайс обладнаний потужним набором камер на 12 і 48+12+12 мегапікселів з матричною стабілізацією і 5-кратним оптичним зумом. Не забуваємо і про оновлений порт USB-C з підтримкою Display Port – на відміну від базових версій, “прошка” може похвалитися високою пропускною здатністю. З інших ніштяків – аккум на 4441 мАг, підтримка MagSafe, титановий корпус, захист IP68, стереодинаміки і NFC. Якщо вас не бентежить цінник, то можете сміливо брати – цей смарт буде актуальним ще як мінімум кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple більше не входить до п’ятірки лідерів на ринку смартфонів у Китаї

    Після одинадцяти кварталів спаду поспіль китайський ринок смартфонів продемонстрував скромні, але значні ознаки відновлення у…

    13.05.2024

    Виявлено критичну вразливість в Android: терміново захистіть свої особисті дані

    Важливість постійного оновлення пристроїв боротьби з загрозами безпеки добре відома. Сьогодні нова вразливість, що отримала…

    13.05.2024

    Бюджетну версію Galaxy Z Fold 6 можуть скасувати

    Як завжди, Samsung випустить Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 у другій…

    13.05.2024

    Samsung може представити функцію “Battery AI” на більш старих моделях

    Samsung представить функцію "Battery AI" для своїх смартфонів серії Galaxy S25 наступного року. Вона підтримуватиметься…

    13.05.2024

    У мережі з’явилися фото зі зйомок другого сезону The Last of Us

    Наразі публіка вшановує серіал за мотивами Fallout, проте рік тому найкращою екранізацією гри називали телеадаптацію…

    13.05.2024

    Як правильно вибрати інтернет-провайдера

    Щоб насолоджуватися всіма принадами безлімітного інтернету, необхідно вибрати надійного провайдера. Саме від нього залежатиме якість…

    13.05.2024