Смартфони

Розкрито характеристики камер Samsung Galaxy S24 Ultra: 200 Мп, 5х оптичний зум, 8К

Share

Компанія Samsung розробила смартфон нового покоління – Samsung Galaxy S24 Ultra, який, також як і інші пристрої лінійки, отримає просунуту систему камер. Наразі опубліковано характеристики камер нової моделі, а також рендери пристрою.

Один із зарубіжних інсайдерів опублікував остаточні параметри основного блоку камер флагманського смартфона нового покоління – Samsung Galaxy S24 Ultra. По-перше, смартфон отримає 200 Мп сенсор Samsung HP2SX, який працюватиме у зв’язці з ширококутною оптикою.

Другий модуль майбутньої новинки – Sony IMX754+ з телеоб’єктивом з підтримкою 3х кратного оптичного зуму. Третій модуль – 50 мегапіксельний сенсор Sony IMX854 з 5 кратним оптичним зумом. Четвертий модуль смартфона – 12 мегапіксельна матриця Sony IMX564 з надширококутним об’єктивом. Блок основної камери Samsung Galaxy S24 Ultra отримає систему допомоги автофокусування з лазером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також один з відомих мережевих інсайдерів публікував рендери майбутньої новинки, яка, судячи з усього, отримає мінімальні зміни в дизайні щодо пристроїв попереднього покоління. Однак цього разу дисплей смартфона буде більш плоским у рамках, а не з вигнутими краями.

Сам корпус смартфона, як повідомляє джерело, буде виготовлено з титану (на зовнішньому дизайні це практично не відіб’ється), а ось рамки дисплея стануть вужчими.

Екран нового Samsung Galaxy S24 Ultra матиме діагональ 6.8 дюйма і роздільну здатність WQHD+ з рекордною яскравістю 2500 ніт. Габарити флагманського пристрою лінійки Samsung Galaxy такі: 162.3×79×8.7 мм. Вага смартфона 233 грамів. Також буде реалізована підтримка фірмового стилуса S-Pen.

Смартфон оснастять акумулятором ємністю 5000 мАг (45 Вт). Презентація нової лінійки смартфонів Galaxy S24 очікується на початку 2024 року.

Також смартфон отримає просунутий процесор нового покоління: Snapdragon 8 Gen 3, який забезпечить найвищу продуктивність і апаратні можливості обробки знімків і відео, що потенційно може дати приріст якості отриманих за допомогою смартфона зображень. Зокрема, смартфон зможе вести запис у 8К.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024