Розкрито характеристики камер Samsung Galaxy S24 Ultra: 200 Мп, 5х оптичний зум, 8К

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung розробила смартфон нового покоління – Samsung Galaxy S24 Ultra, який, також як і інші пристрої лінійки, отримає просунуту систему камер. Наразі опубліковано характеристики камер нової моделі, а також рендери пристрою.

Один із зарубіжних інсайдерів опублікував остаточні параметри основного блоку камер флагманського смартфона нового покоління – Samsung Galaxy S24 Ultra. По-перше, смартфон отримає 200 Мп сенсор Samsung HP2SX, який працюватиме у зв’язці з ширококутною оптикою.

Другий модуль майбутньої новинки – Sony IMX754+ з телеоб’єктивом з підтримкою 3х кратного оптичного зуму. Третій модуль – 50 мегапіксельний сенсор Sony IMX854 з 5 кратним оптичним зумом. Четвертий модуль смартфона – 12 мегапіксельна матриця Sony IMX564 з надширококутним об’єктивом. Блок основної камери Samsung Galaxy S24 Ultra отримає систему допомоги автофокусування з лазером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також один з відомих мережевих інсайдерів публікував рендери майбутньої новинки, яка, судячи з усього, отримає мінімальні зміни в дизайні щодо пристроїв попереднього покоління. Однак цього разу дисплей смартфона буде більш плоским у рамках, а не з вигнутими краями.

Сам корпус смартфона, як повідомляє джерело, буде виготовлено з титану (на зовнішньому дизайні це практично не відіб’ється), а ось рамки дисплея стануть вужчими.

Екран нового Samsung Galaxy S24 Ultra матиме діагональ 6.8 дюйма і роздільну здатність WQHD+ з рекордною яскравістю 2500 ніт. Габарити флагманського пристрою лінійки Samsung Galaxy такі: 162.3×79×8.7 мм. Вага смартфона 233 грамів. Також буде реалізована підтримка фірмового стилуса S-Pen.

Смартфон оснастять акумулятором ємністю 5000 мАг (45 Вт). Презентація нової лінійки смартфонів Galaxy S24 очікується на початку 2024 року.

Також смартфон отримає просунутий процесор нового покоління: Snapdragon 8 Gen 3, який забезпечить найвищу продуктивність і апаратні можливості обробки знімків і відео, що потенційно може дати приріст якості отриманих за допомогою смартфона зображень. Зокрема, смартфон зможе вести запис у 8К.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.