Google розслідує помилку оновлення декількох профілів в Android 14

Google розслідує помилку оновлення декількох профілів в Android 14
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google “наполегливо працює над виправленням” помилки в Android 14, яка спричиняє хаос на пристроях Pixel з декількома профілями користувачів. 27 жовтня представник Google визнав наявність помилки і сказав наступне:

“Дякуємо, що залишаєтеся з нами. Наша команда вивчає цю проблему зі сховищем, яка впливає на деякі пристрої Pixel під управлінням Android 14, і ми наполегливо працюємо над її вирішенням. Незабаром ми оновимо цю тему з більш детальною інформацією.”

Хоча перші повідомлення надходили переважно від власників Pixel 6, які зіткнулися з проблемою, коли оновлення почало виходити, цього тижня Ars Technica повідомила, що на сторінці відстеження проблем Google з’явилося понад 350 відповідей, які стосуються власників різних пристроїв. Проблеми варіюються від відсутності додатків до постійних збоїв і повного блокування внутрішнього сховища одного з облікових записів користувача пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Станом на зараз, трекер проблем має понад 420 відповідей, причому деякі користувачі вставляють лог-файли або завантажують фотографії екрану телефону. Кілька користувачів повідомили, що не можуть надати скріншоти екрану пристрою, оскільки телефон повідомляє, що не має вільного місця для їх збереження. Дехто порівнював цей досвід із зараженням програмним забезпеченням з вимогою викупу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.