Стало відомо, що OnePlus Open підтримує введення за допомогою стилуса

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OnePlus Open – один з найпопулярніших смартфонів-розкладачок, і ми виявили, що він перевершує всі основні вимоги до пристроїв такого типу. Єдиним його недоліком є відсутність офіційної підтримки стилусів. У новій розробці, схоже, OnePlus Open підтримує введення стилусом як на обкладинці, так і на основних дисплеях за допомогою пера Oppo Pen.

Реклама

Користувач Reddit Rashed341 опублікував відео на OnePlus Subreddit, яке показує, що Oppo Pen повністю функціонує як на основному дисплеї, так і на кришці Open. Open також має сторінку меню стилуса в додатку налаштувань. Oppo Pen був розроблений для Oppo Find N2, який є попередником Find N3, на якому базується Open.

https://packaged-media.redd.it/75rk2g4vllwb1/pb/m2-res_720p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1698494400&s=df7726bcd704ee971c394e2c52f3907542b80f53#t=0

Дивно, чому OnePlus вирішила опустити підтримку стилуса під час презентації Open та у всіх своїх рекламних матеріалах, але це все одно чудова новина для власників OnePlus Open та потенційних покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоReddit

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: