iOS 17.2 підтверджує існування нової системи оновлення розблокованих iPhone в магазинах Apple

iOS 17.2 підтверджує існування нової системи оновлення розблокованих iPhone в магазинах Apple
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього місяця ми писали, що Apple розробляє нову систему, яка дозволить її співробітникам встановлювати оновлення програмного забезпечення на iPhone, не виймаючи їх з коробки. З випуском першої бета-версії iOS 17.2 для розробників у четвер, 9to5Mac зміг підтвердити існування цієї системи.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, нова система розробляється для того, щоб Apple могла бездротово оновлювати запечатані iPhone, щоб доставляти їх клієнтам з найновішим програмним забезпеченням. Як повідомляється, компанія вирішила інвестувати в цю систему після того, як була змушена випустити одноденне оновлення для моделей iPhone 15, щоб виправити серйозну помилку під час налаштування.

Цікаво, що iOS 17.2 beta SDK, що постачається з останньою бета-версією Xcode 15.1 beta, значною мірою підтверджує цю інформацію. Є три нові внутрішні фреймворки під назвою FactoryOTALogger, FactoryOTANetworkUtils і FactoryOTAWifiUtils, які дозволяють бездротове оновлення прошивки OTA за допомогою спеціального зовнішнього пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це збігається з тим, що повідомляв Гурман, коли описував систему як “запатентований пристрій, схожий на планшет, на який можна ставити коробки з iPhone”. Ця функція не призначена для кінцевих користувачів і чітко позначена як внутрішня в кодах, які бачив 9to5Mac. У майбутньому це дозволить Apple уникнути основних помилок першого дня, встановлюючи оновлення iOS на запечатані iPhone.

Ця система також може бути корисною для відновлення прошивки iOS-пристроїв без використання кабелю. В останні роки Apple працює над новими технологіями, які допоможуть користувачам відновити такі пристрої, як Apple Watch та Apple TV, якщо вони зависли, оскільки ці пристрої не можуть бути підключені до комп’ютера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.