Apple планує оновлювати iPhone прямо в магазині, не розкриваючи коробки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple придумала спосіб оновлення iPhone, що перебуває в упаковці: система дає змогу встановлювати оновлення iOS на нерозпечатані смартфони, що знаходяться в Apple Store.

Одна з проблем купівлі апаратного забезпечення полягає в тому, що споживачі часто виявляють, що їхні пристрої потребують оновлення програмного забезпечення безпосередньо з коробки. Це може стосуватися і щойно випущених пристроїв, наприклад, iPhone 15, для якого було потрібне оновлення iOS 17.0.1, випущене ще до початку поставок апарату.

Як стверджує Марк Гурман з Bloomberg, компанія Apple має в своєму розпорядженні систему, що дає змогу оновлювати ОС смартфонів до початку їхніх продажів. Примітно, що це можна зробити, не розкриваючи коробку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Система, що складається з “пристрою, схожого на планшет”, дає змогу співробітникам магазину поміщати на нього нерозпечатані коробки з iPhone, щоб запустити процес оновлення. Через бездротовий зв’язок панель вмикає iPhone, запускає оновлення програмного забезпечення, а потім знову вимикає його.

Хоча в повідомленні згадуються тільки смартфони, цілком імовірно, що ця ідея може бути поширена і на інші продукти з каталогу компанії Apple.

Стверджується, що споживачі зможуть скористатися цією системою в магазинах Apple Store до кінця 2023 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.