П’ять причин дочекатися iPhone 16 Pro і не звертати увагу на iPhone 14 Pro та iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До запуску iPhone 16 Pro ще приблизно 11 місяців, проте ми знаємо про цей смартфон уже досить багато. Ось шість причин, які здатні змусити покупця дочекатися релізу і не купувати поточне покоління:

  • Діагональ дисплеїв. Про збільшення діагоналі iPhone Pro говорили весь поточний рік, однак 15-те покоління вийшло з колишнім розміром екранів. Схоже, що цю зміну ми побачимо у 2024-му: iPhone 16 Pro отримає екран 6,3 дюйма, а iPhone 16 Pro Max – 6,9 дюйма.
  • “Кнопка захоплення”. Цей слух з’являвся всього один раз, але дуже заінтригував фанатів. Повідомляється, що Apple тестує фізичну кнопку з такою назвою і вбудує її в лінійку iPhone 16. Імовірно, вона виконуватиме роль затвора камери, як у старих кнопкових камерофонах.
  • “Надширик” 48 Мп. Apple нарешті поліпшить надширококутний об’єктив, який практично не змінювався з моменту першої появи в iPhone 11. Очікується, що він дасть більше деталей під час зйомки і зробить фото світлішими.
  • Wi-Fi 7. Цей стандарт бездротового зв’язку забезпечує підтримку частоти 6 ГГц, яка здатна зробити зв’язок із роутером набагато стабільнішим – адже 2,4 і 5 ГГц давно засмічені, особливо в багатоповерхівках. А ще у Wi-Fi 7 пікова швидкість завантаження вчетверо вища, ніж у Wi-Fi 6E.
  • Процесор. Новий чип Apple A18 Pro вироблятиметься за техпроцесом 3 нм, а отже, смартфон менше грітиметься і довше триматиме акумулятор.
  • Оптичний зум 5x. Наступного року Apple може вбудувати 5-кратне наближення в модель iPhone 16 Pro – зараз це привілей найбільшого і найдорожчого iPhone 15 Pro Max.

Реліз лінійки iPhone 16 традиційно відбудеться у вересні 2024 року. Якщо врахувати негласний трирічний цикл кожної моделі айфона, то власники iPhone 12 і 13 цілком можуть притримати гроші і дочекатися iPhone 16.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.