Google Фото тепер дозволяє створювати хайлайти за допомогою нового меню

Google Фото тепер дозволяє створювати хайлайти за допомогою нового меню
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Фото використовує штучний інтелект, щоб ви могли швидко створювати тематичні “Виділені відео” (“Highlight videos”) на Android та iOS. Це має замінити попередню функцію створення відеороликів.

Все починається з нової іконки “плюс” на панелі додатків поруч із пунктом “Поділитися”, яка відкриває сторінку “Створити новий”. Опції включають “Альбом”, “Колаж”, “Кінематографічне фото” і “Анімація”, які раніше були приховані на вкладці “Бібліотека” > “Утиліти”. Магазин “Фотокниги, принти та інше” більше не знаходиться на видному місці та переміщений в нижню частину цього нового меню.

“Виділені відео” є новим доповненням і дає вам інструмент “Створити відео”, який просто дозволяє шукати людей, місця і дії, які ви хочете включити в ролик. Google Фото буде пропонувати підказки, в той час як ви також можете просто “вибрати фотографії” внизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Photos використовує штучний інтелект для вибору найкращих відеороликів та фотографій. Він застосує фоновий саундтрек і синхронізує відео з музикою. Співвідношення сторін (альбомне чи книжкове) визначається залежно від того, як буде виглядати більшість контенту.

Це займе деякий час, після чого з’явиться редактор, де ви зможете переставити та обрізати кліпи, а також налаштувати музику.

У Google кажуть, що це замінює існуючий редактор відео, який має вісім пресетів, таких як “Вони так швидко ростуть”, “Історія кохання” та “Рік посмішок”. Загалом, це більш гнучка і потужна альтернатива.

Відеоролики будуть доступні з завтрашнього дня в Google Фото для Android та iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.